Sportstimulatie en Verenigingsondersteuning


- Stimuleert u een sportieve en actieve leefstijl?

- Voor alle inwoners?

- Wilt u de sportkwaliteit verhogen?


Creëer een optimaal sportklimaat. Een gezonde leefstijl is goed voor iedereen. Bereik dit door met PerfectView CRM Online netwerken van sportverenigingen, commerciële sportorganisaties en scholen op te zetten, evenementen te organiseren en verenigingen te begeleiden bij de groei van het aantal leden.
CRM en relatiebeheer voor de overheid

"Efficiënter en effectiever werken"

Ruben Wesdorp, Gemeente Den Haag OCW - Sportsupport


Ruben Wesdorp - Gemeente Den Haag OCW - Sportsupport "PerfectView zorgt er in eerste instantie voor dat we als afdeling op een uniforme manier relaties en projecten worden beheerd en geregistreerd. Hiermee wordt intern veel beter kennis en informatie gedeeld. De losse excelbestanden die er waren met contactgegevens zijn historie. Daarbij is voor iedereen deze informatie overal beschikbaar. De interne voordelen zorgen ervoor dat we onze dienstverlening naar onze klanten toe optimaliseren door beter in te spelen op de behoeften, problemen en/of kansen die de klant heeft. Als een sportconsulent naar een klant gaat kan deze met enkele klikken precies weten wat er bij de klant gaande is en hier zijn gesprek op aanpassen. Met de komst van PerfectView wordt er efficiënter en effectiever gewerkt."Functionaliteit


Relatiebeheer

 Relaties
 Relatienetwerk
 Gespreksverslagen

Evenementen

 Kenmerken
 Selecties
 Mailings

Sturingsinformatie

 Dashboard
 Weergaven
 Rapportages

Mobiele apps

 iPhone
 iPad
 Android apparatenOntdek waarom meer dan 250 overheidsorganisaties PerfectView software gebruiken voor sportstimulatie, verenigingsondersteuning en meer (zoals CRM en relatiebeheer). Door klanten beoordeeld met een 8,7 CRM review.
 
CRM en relatiebeheer voor de overheid

 
UIT Vul uw e-mail adres in en druk op de oranje knop. Meer hoeft u niet te doen om in het bezit te komen van een testaccount zonder beperkingen waarin u alles vrijblijvend kunt testen !