Fietsdepot


Streeft uw gemeente naar een veilige en schone leefomgeving?

Wilt u stimuleren dat een gehandhaafde fiets snel bij de eigenaar terug komt?

Hecht u belang aan een waterdichte en integere fietsafhandeling?

Pak overlast van fietsen middels bestuursdwang aan en borg professioneel het complete handhavingsproces: van het labelen op straat door handhavers tot het verlaten van de fiets uit het depot. PerfectView heeft samen met Centrum Fietsdiefstal en Stichting Aanpak Voertuig Criminaliteit het proces voor het fietsdepot geautomatiseerd. Met het PerfectView voert u een optimale, efficiënte en integere opslag- en registratie van gehandhaafde fietsen. Alle fietsen met een framenummer worden dagelijks gecontroleerd bij de politie of deze als gestolen geregistreerd staan. Om burgers optimaal te helpen hun fiets terug te krijgen, worden alle fietsen gepubliceerd op www.verlorenofgevonden.nl. Elke fiets wordt op correcte wijze afgehandeld. Of deze nu terug gaat naar zijn rechtmatige eigenaar, wordt verkocht of niet wordt overgedragen, vernietigd of naar de politie gaat in verband met diefstal.
CRM en relatiebeheer voor de overheid

Binnenkort volgt hier een klantverhaal over fietsdepot ›


Algemeen

 Publiceren fietsen
 Termijnbewaking
 Diefstal check
 Besluitbrief

Registratie

 Gehandhaafde fietsen
 Gedraging & facturatie
 Foto's bewijslast
 Registratie kopers

Sturingsinformatie

 Selecties
 Weergaven
 Rapportages
 Indeling depot

Koppelingen

 Diefstalregister
 Scan apparatuur
 Verlorenofgevonden.nl
 HandhavingssysteemOntdek waarom meer dan 250 overheidsorganisaties PerfectView software gebruiken voor fietshandhaving en meer (zoals CRM en relatiebeheer). Door klanten beoordeeld met een 8,7 CRM review.
 
CRM en relatiebeheer voor de overheid

 
UIT Vul uw e-mail adres in en druk op de oranje knop. Meer hoeft u niet te doen om in het bezit te komen van een testaccount zonder beperkingen waarin u alles vrijblijvend kunt testen !