e-Participatie


Wilt u uw burgers actief en online betrekken bij beleidsvorming en projecten?

Haalt u al het maximale uit uw burgerinitiatieven?

Hoe bent u als gemeente betrokken bij de initiatieven van uw burgers?

Burgers bewegen zich steeds meer online en zijn tegelijkertijd steeds meer betrokken bij de beslissingen van instanties in hun omgeving. Hier ligt een enorme kans voor de overheid om dichter bij de maatschappij te komen, waarbij samenwerking wordt geïntensiveerd en kennisdeling gestimuleerd. De alom bekende inspraakavonden en ideeën bussen maken plaats voor online vormen van betrokkenheid bij uw plannen ten aanzien van verkeer, veiligheid, jeugd, horeca, kortom de leefomgeving.

PerfectView en Verbeter de Buurt hebben een totaaloplossing ontwikkeld waarmee u de ideeën van uw burgers op uw eigen participatieplatform kunt verzamelen. Alle ideeën worden in PerfectView e-Participatie centraal vastgelegd, zodat u hierop de gewenste actie kunt bepalen en uitvoeren. Communicatie met de burgers kan direct plaatsvinden vanuit één geïntegreerde oplossing.
CRM en relatiebeheer voor de overheid

Binnenkort volgt hier een klantverhaal over e-participatie ›


Functionaliteit


Ideeën

 Initiatieven
 Ideeën bij plannen
 Burgerportaal

Taakondersteuning

 Integraal beeld
 Procesgang
 Kaartweergave

Sturingsinformatie

 Selecties
 Weergaven
 Rapportages

Mobiel en sociaal

 iOS en Android
 Notificaties
 Twitter/FacebookOntdek waarom meer dan 250 overheidsorganisaties PerfectView software gebruiken voor e-participatie en meer (zoals CRM en relatiebeheer). Door klanten beoordeeld met een 8,7 CRM review.
 
CRM en relatiebeheer voor de overheid

 
UIT Vul uw e-mail adres in en druk op de oranje knop. Meer hoeft u niet te doen om in het bezit te komen van een testaccount zonder beperkingen waarin u alles vrijblijvend kunt testen !