Toepassingen van CRM in de Overheid

Het gebruik van CRM binnen de overheid maakt momenteel een enorme groei door. Steeds meer wordt het belang gezien van het vastleggen en delen van klantinformatie. Professionaliteit en sturing zijn daarbij de drijfveren. Uiteraard allemaal binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt. Hoe CRM wordt gebruikt bij onze klanten hebben wij voor u inzichtelijk gemaakt in onderstaand overzicht.

Koppelingen

Overheidsorganisaties hanteren voor hun datavoorziening het principe ‘eenmalige opslag, meervoudig gebruik’. Het uitgangspunt hierbij is dat data één keer wordt ingewonnen, geregistreerd en centraal wordt beheerd. Geen schaduwbestanden meer, kwalitatief goede gegevens en efficiënt gebruik van data. Om dit te ondersteunen zijn goede koppelmogelijkheden essentieel.

Ontdek waarom meer dan 260 overheidsorganisaties PerfectView software gebruiken voor toepassingen zoals hierboven genoemd. Door klanten beoordeeld met een 8,7 CRM review.
 
 
UIT Vul uw e-mail adres in en druk op de oranje knop. Meer hoeft u niet te doen om in het bezit te komen van een testaccount zonder beperkingen waarin u alles vrijblijvend kunt testen !