Over ons

Sinds 1984 heeft PerfectView een leidende positie opgebouwd als producent en leverancier van CRM software met specialisatie op het gebied van overheidsvraagstukken. PerfectView ondersteunt met een duidelijke visie op haar oplossingen (op basis van Microsoft technologie) gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen en zelfstandige bestuursorganisaties met klantgericht werken en het optimaliseren van de (e-)dienstverlening naar burgers, ondernemers, instellingen en ketenpartners. Ruim 200 overheden maken gebruik van PerfectView oplossingen.

Door Microsoft gecertificeerd

Als Microsoft Certified Partner beschikt PerfectView over een aantal onderscheidende competenties:

  • Microsoft Gold Certified Partner - Customer Relationship Management

    Als Microsoft gecertificeerd partner beschikt PerfectView over de kennis en ervaring om op basis van Microsoft Dynamics CRM software, oplossingen te ontwikkelen die tegemoet komen aan wensen en eisen uit de markt. Zo ontwikkelde PerfectView naar aanleiding van de ANDEZ I en II aanbestedingsrondes op basis van een Microsoft platform een Midoffice (KCC-Zaaksysteem) voor de gemeente Nieuwegein en Venlo, waarmee beide gemeenten succesvol digitale dienstverlening voor haar inwoners realiseerden.

  • ISV/Software Solutions:

    De officiële status waarmee Microsoft aangeeft dat de zelfbedachte en -gebouwde oplossingen waarmee klanten Microsoft CRM compleet kunnen maken, zijn getest en goed zijn bevonden om al dan niet via dealers verder in de markt te worden verkocht. De PerfectView Relatiebeheermodule (voor meervoudig relatiemanagement), waarmee onze klanten hun relatiebeheer, werkprocessen kunnen borgen, doeltreffende campagnes kunnen voeren en hun servicegraad verbeteren is in middels Certified for Microsoft Dynamics.

Computable Award winnaar : 'Partner van jaar 2014'

Dankzij de succesvolle implementatie van het zaakgericht werken bij de gemeente Hengelo door PerfectView en QNH (op basis van het Microsoft platform) is de Computable Award ‘Partner van het Jaar 2014’ in de wacht gesleept.

 

 
UIT Vul uw e-mail adres in en druk op de oranje knop. Meer hoeft u niet te doen om in het bezit te komen van een testaccount zonder beperkingen waarin u alles vrijblijvend kunt testen !