PerfectView CRM Online Koppelingen

PerfectView biedt met het oog op hogere productiviteit steeds meer koppelmogelijkheden. Denk aan standaard koppelingen met financiële systemen, webshops en telefooncentrales. Deze kunnen in de PerfectView instellingen eenvoudig worden geactiveerd. We ontwikkelen steeds nieuwe koppelingen voor de meest gebruikte applicaties. Ontbreekt de juiste koppeling voor uw situatie? Dan kunt u d.m.v. een API koppelingen (laten) ontwikkelen. De standaard koppelingen in PerfectView én de API zijn gratis !


API

De PerfectView API (Application Programming Interface) is een functieverzameling op basis waarvan PerfectView kan communiceren met een ander programma. Een programmeur kan makkelijk de functies gebruiken in programmacode en zo een koppeling op maat maken.

Wilt u meer weten over de beschikbare functies in de PerfectView API en bent u een bestaande gebruiker? Activeer dan de API in de applicatie instellingen in PerfectView. 

Er zijn meerdere bedrijven die voor klanten van PerfectView koppelingen maken.


Data

Bij het toevoegen van een organisatie kunt u gebruik maken van de data koppeling. Deze koppeling helpt u gegevens zoals adressen, telefoon- en andere nummers in het pakket te zetten (volgens KvK). Indien gewenst aangevuld met contactpersonen zoals directeuren en managers die verantwoordelijk zijn voor marketing, verkoop, inkoop, personeelszaken en dergelijke.


E-mail

PerfectView koppelingen om inkomende / uitgaande mail te archiveren.

Microsoft Outlook

Mail die u via Outlook verstuurd / ontvangt, kunt u met 1 handeling archiveren in PerfectView. Zo hebben alle gebruikers in het CRM systeem een compleet beeld van alle contacten en gaat er nooit belangrijke informatie verloren. Tevens kan er altijd de juiste beslissing genomen worden.

Voor het archiveren is een add-in nodig (die gratis bij PerfectView wordt meegeleverd). Die stelt u ook in staat instellingen op uw voorkeuren af te stemmen. Wilt u mail direct afsluiten of niet, controleren of deze al een keer eerder is gearchiveerd en / of verwijderen als deze succesvol is toegevoegd in CRM Online? Dit en meer is allemaal mogelijk!

Andere mail systemen (waaronder Gmail)

Voor andere mail systemen (denk aan Gmail) heeft PerfectView : Mail-in archivering. Die maakt het mogelijk om mailberichten die vanuit een ander mailprogramma dan Outlook worden verstuurd of ontvangen, te archiveren bij de juiste persoon of organisatie in CRM Online. De mail zal worden getoond bij de relatie op het tabblad activiteiten.

Op basis van het mailadres van de verzender / ontvanger, zal worden gecontroleerd of de relatie bekend is in PerfectView. Wanneer dit het geval is, zal de mail bij de relatie worden gearchiveerd. Wanneer de relatie niet bekend is, zal PerfectView de mail activiteit aanmaken en in de 'Te doen'- lijst plaatsen, zodat deze later nog aan de juiste relatie gekoppeld kan worden.

Hiervoor dient u in de instellingen in PerfectView CRM Online 'Mail-in archivering' activeren & instellen.


Exact Online

Heeft u Exact Online voor uw administratie? Dan helpt deze koppeling u om tijd te besparen, want: relaties uit PerfectView CRM Online worden dankzij de koppeling relaties in Exact Online, start u met CRM Online en wilt u beschikken over uw relaties uit Exact dan ondersteunt de koppeling dat ook én wijzigt u een relatie in 1 systeem dan wijzigt de koppeling dezelfde relatie automatisch ook in het andere systeem.


Magento

Deze koppeling helpt u om tijd te besparen als u een webshop van Magento hebt en uw nieuwe / bestaande relaties optimaal wilt beheren in PerfectView. Relaties uit Magento komen door deze koppeling beschikbaar voor alle gebruikers in PerfectView. Bent u een bestaande gebruiker van PerfectView? Zet deze koppeling dan aan in de applicatie instellingen in PerfectView. 


MailChimp

Deze koppeling is handig bij het versturen van mailingen met MailChimp in combinatie met het beheren van relaties in PerfectView. Maak uw selectie in CRM en voer de e-mailcampagne uit in MailChimp. Opt-outs (ontvangers die geen nieuwsbrief meer willen) worden geregistreerd in MailChimp én automatisch doorgevoerd in CRM Online van PerfectView. Zo blijft uw relatiebestand actueel.


MoneyBird

Bent u een MoneyBird gebruiker? Dan helpt deze koppeling voor het automatisch doorvoeren van relatiegegevens vanuit CRM Online naar MoneyBird. Zo stuurt u nooit meer een factuur naar een foutief adres.Wilt u als gebruiker van MoneyBird uw (nieuwe) PerfectView CRM pakket vullen met relatiegegevens? Zet dan de koppeling aan en binnen no-time heeft u uw relaties uit MoneyBird ook in PerfectView.


Office

Dankzij deze koppeling werken PerfectView CRM Online én Microsoft Office naadloos samen op onderstaande gebieden.

Word

U kunt vanuit CRM Online samenvoegen met Microsoft Word. Adresgegevens, achternamen, referenties en informatie uit andere veelgebruikte velden in PerfectView, kunt u automatisch in Wordbestanden laten zetten door sjablonen met samenvoegvelden te uploaden via de applicatie instellingen. Zo heeft u rieven, offertes en / of bonnen bijvoorbeeld eenvoudig gemaakt en verzonden én zijn uiteraard in CRM Online bij de relatie terug te vinden voor een complete contacthistorie.

Excel

Geuploade Excelbestanden die u opent vanuit PerfectView en daarna bewerkt en opslaat, worden incl. een nieuw versienummer in PerfectView gezet. Daarnaast dient Microsoft Excel als basis om importbestanden te maken. Van gegevens uit kolommen & rijen uit Excel, kunt u aangeven in welke velden in PerfectView deze gezet moeten worden.

Outlook (e-mail en agenda)

U kunt dankzij de Office koppeling makkelijk uw relaties uit PerfectView downloaden naar Outlook. Op deze manier heeft u alle gewenste relatiegegevens in Outlook én eventueel op uw mobiele telefoon als deze synchoniseert met Outlook. Uiteraard kunt u ook verzonden en ontvangen Outlookmail archiveren in PerfectView, alsmede agenda afspraken.


Online Succes

Met de Online Succes - PerfectView koppeling plaatst u op een simpele manier direct meer relaties (lees: webbezoekers of 'leads') in uw CRM pakket. De software herkent namelijk bedrijven die uw website bezoeken en verrijkt deze vervolgens met relevante informatie voor bijvoorbeeld acquisitie doeleinden. Dankzij deze koppeling bespaart u tijd en verhoogt u uw (verkoop)productiviteit.


Redora

Meer info volgt binnenkort ...


Scan

Lees hieronder meer info over mogelijkheden om uw kantoor te digitaliseren zodat sneller, makkelijker & flexibeler kan worden gewerkt m.b.v. een scanapparaat en PerfectView.

Via MaDoxGroep

Dankzij de scankoppeling van MaDoxGroep kunt u documenten vanaf uw multifunctional printer direct naar de juiste plek in PerfectView scannen. Deze kant en klaar oplossing stelt alle gebruikers in staat gescande documenten snel terug te vinden / te raadplegen in het relatiebeheerpakket. Zo wordt er gezorgd dat er geen informatie en tijd verloren gaat en dat iedereen op dezelde manier werkt. 

Zo werkt het ?

  • Relatiegegevens & documenten kunnen vanuit PerfectView worden opgehaald
  • Deze kunnen worden getoond op de display van de multifunctional of PC
  • Kies de gewenste relatie & bestemming
  • Vervolgens wordt het document verwerkt, voorzien van tekstherkenning, geindexeerd & automatisch op de juiste plek in PerfectView opgeslagen


Sigmax

De mobiele fietshandhavingsoplossing van Sigmax : Citycontrol maakt voor iedere verwijderde fiets een digitaal dossier aan in de fietsdepotapplicatie van PerfectView. Hierin staan alle op straat geregistreerde fietskenmerken. In de applicatie staat de status, kunnen brieven aangemaakt worden en informatie van betrokkenen wordt ingevoerd / bekeken / aangepast.


Twinfield

Deze koppeling helpt u om tijd te besparen als u een Twinfield administratie voert. Relaties uit PerfectView worden door deze koppeling debiteuren in Twinfield. Bent u een bestaande gebruiker van PerfectView? Zet dan deze koppeling aan in de applicatie instellingen.


VoIP

Lees hieronder meer info over uitgaande & inkomende telefoongesprekken voeren met behulp van VoIP en PerfectView.

Uitgaande gesprekken

U beschikt over een telefonie applicatie op uw desktop waarmee u uitgaand kunt bellen (bijvoorbeeld Skype) of over een VoIP telefoon-centrale waarmee u uitgaand kunt bellen? Dan stelt u de juiste instellingen in (in PerfectView) en start u een belactie door op een telefoonnummer te drukken of op een telefoonicoon achter een telefoonnummer te drukken.

Inkomende gesprekken

Om inkomende telefoongesprekken te herkennen o.b.v. het telefoonnummer in CRM (en bijv. een relatiekaart te kunnen tonen), is de aanwezigheid van een VoIP centrale een absolute voorwaarde. De (on)mogelijkheden worden vervolgens bepaald door het merk / type VoIP centrale.

HIP en KPN ÉÉN : standaard koppeling

Voor HIP en KPN ÉÉN zijn standaardkoppelingen beschikbaar binnen de desktopintegratiesoftware van de leverancier (vanaf versie 28).


 
UIT Vul uw e-mail adres in en druk op de oranje knop. Meer hoeft u niet te doen om in het bezit te komen van een testaccount zonder beperkingen waarin u alles vrijblijvend kunt testen !